Vragen over je project of evenement vanwege de coronamaatregelen?

Heb je een bijdrage van ons gekregen maar gaat jouw voorstelling, concert of project niet door vanwege de coronamaatregelen? Neem dan contact met ons op en bespreek je situatie met een van onze adviseurs.
13 maart 2020
Vragen over je project of evenement vanwege de coronamaatregelen?
Fotocredits:
Foto: Hans Hoekstra

Als gevolg van de door de regering afgekondigde maatregelen vanwege het Coronavirus gaan veel evenementen, initiatieven en activiteiten niet op de geplande data door. Treft dit ook jouw activiteit en had je hiervoor een bijdrage toegezegd gekregen van het Cultuurfonds? Neem dan per e-mail contact op met je adviseur of contactpersoon om de financiële gevolgen te bespreken. We denken graag met je mee en zullen per situatie op zoek gaan naar de best mogelijke oplossing! 

Vragenlijst
Indien u bij het landelijk bureau van het Cultuurfonds een verzoek wilt indienen vanwege uitstel of annulering van uw initiatief of project waaraan op een eerder moment door ons een bijdrage werd toegekend, dan verzoeken wij u om deze korte vragenlijst in te vullen en met de gevraagde bijlagen toe te sturen aan uw contactpersoon bij ons fonds.

Deze vragenlijst wordt ook gebruikt door Fonds 21, VSB Fonds en de VandenEnde Foundation. U hoeft voor deze fondsen de vragenlijst (en bijlagen) dus maar één keer in te vullen.

Contact 
Veel medewerkers van het Cultuurfonds werken de komende tijd vanuit huis. Je kunt voor alle vragen en opmerkingen daarom het beste contact opnemen per e-mail. Kijk voor de contactgegevens van je adviseur of contactpersoon - bij het landelijk hoofdkantoor of de provinciale afdeling – op: www.cultuurfonds.nl/contact.

Nieuwe aanvragen
Nieuwe aanvragen voor ondersteuning van projecten en initiatieven kunnen op de gebruikelijke wijze worden ingediend. Hiervoor maak je gebruik van het online aanvraagformulier. Meer informatie over aanvragen bij het Cultuurfonds vind je op www.cultuurfonds.nl/aanvragen.

Livestream? Deel  het met ons! 
Met de gehele culturele sector wordt op dit moment verder in kaart gebracht hoe we de sector zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Ondertussen delen we alvast zoveel mogelijk initiatieven die online doorgaan. Ga je jouw voorstelling, concert of project via andere kanalen vertonen, bijvoorbeeld via een livestream, podcast of een nieuw instakanaal? Laat het ons weten via webredactie@cultuurfonds.nl dan delen we het op onze website en social kanalen.

Samen houden we cultuur levend!