Gratis kaarten dansvoorstelling De Zaak Carmen

Donateurs maken kans op kaarten voor de dansvoorstelling De Zaak Carmen op 26 augustus in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.
Actie: 21 juni 2017
Gratis kaarten dansvoorstelling De Zaak Carmen

Na de succesvolle voorstellingen Het Zwanenmeer en De Odyssee presenteert de Haagse choreografe Lonneke van Leth De Zaak Carmen, een spannende hedendaagse bewerking van Bizet’s beroemde operaklassieker. De moord op Carmen is opgelost zodra ze werd gepleegd; haar minnaar Don José bekent. Toch kan de dienstdoende rechercheur de zaak maar niet loslaten. Zelfs vanuit de dood zuigt Carmen hem de duistere afgrond van de menselijke geest in. Een wereld vol geweld, verlangen en vervreemding. 

Een voorstelling met 37 dansers, nieuw gecomponeerde muziek van Maxim Shalygin, live uitgevoerd door 11 musici van NEUE, speciaal geschreven teksten door Martijn de Rijk voor acteur en 24 koorzangeressen. Dit alles in een setting van beeldend kunstenaar Vincent de Kooker.

Het Cultuurfonds ondersteunde de productie van de dansvoorstelling en mag 3 x 2 kaarten weggeven aan donateurs voor de matineevoorstelling op zaterdagmiddag 26 augustus. Wilt u kans maken op kaarten, stuur dan vóór 14 juli een mail naar info@cultuurfonds.nl met in de onderwerpregel ‘Carmen' en in de mail uw naam en adres.

Bent u nog geen donateur, maar wilt u ook kans maken op dit boek? Word dan nu donateur. Al voor €5 per maand steunt u cultuur, natuur en wetenschap.