Winactie: Gids voor Land Art in Nederland

Niet eerder verscheen een compleet en actueel overzicht van Land Art in Nederland. De gids gaat in op het wat, hoe en waarom van deze internationale kunststroming die in Nederland zo goed voet aan de grond kreeg. Maak als donateur kans op 'Gids voor Land Art in Nederland - 50 jaar landschapskunst'.
Deze actie eindigt op 21/12/2021.
Winactie: Gids voor Land Art in Nederland

'Gids voor Land Art in Nederland' is een uitgebreid geïllustreerd overzicht van alle grootschalige kunstwerken in de openbare ruimte die een ode zijn aan de natuur en aan de menselijke creativiteit. Dré van Marrewijk selecteerde 65 landschapskunstwerken door heel Nederland en omschrijft deze in dit bijzondere werk. In zijn inleiding gaat van Marrewijk in op de culturele betekenis van Land Art. Het voorwoord is geschreven door kunsthistoricus Sandra Smets en de vele foto’s en tekeningen van de kunstwerken maken de gids bij uitstek geschikt om je omgeving op een nieuwe manier te ontdekken en meer te leren over het fenomeen landschapskunst.  Niet eerder verscheen er zo'n compleet en actueel overzicht van Land Art in Nederland.  

Winactie

We mogen 3 boeken verloten onder onze donateurs. Wil je kans maken? Stuur dan vóór 21 december 2021 een mail naar acties@cultuurfonds.nl met in de onderwerp regel ‘Land art' en in de mail je naam en adres.

Niet gewonnen? Volgende keer beter! Dit boek kun je ook bestellen via uitgeverij Blauwdruk