projecten
muziekLandelijkGelderlandNijmegen

Stand Out

Stand Out is dé talentenjacht in de Urban Arts. Door middel van voorrondes in Nijmegen, Eindhoven, Zwolle en Amsterdam plaatsen 25 rappers, dansers, zangers en beatmakers zich voor de finales. Tijdens de finale kiest een jury van gevestigde artiesten voor elke discipline een winnaar.

Met Stand Out wil New Arts Nijmegen onontdekt talent in de Urban Arts de kans geven om zich verder te ontwikkelen. Rapper Roché Nieuwendam (Roscovitsch), organisator van de talentenjacht: "Deze editie is de grootste tot nu toe. Andere jaren waren de rappers oververtegenwoordigd, maar dit jaar zijn er ook in de andere disciplines veel acts van hoog niveau. We verwachten een spetterende finale."

Één van de juryleden is Nanah Dae, de winnares van drie jaar geleden. Na haar deelname aan Stand Out besloot ze een jaar later om mee te doen aan de Grote prijs van Nederland, die ze eveneens op haar naam schreef.

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Gelderlandmuziek

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt podia en artiesten met elkaar in contact en presenteert dit onder één paraplu.

Bekijk project
Gelderlandtheater, dans en film

Festival de Oversteek

Het Nijmeegse festival bestaat 10 jaar!

Bekijk project
Gelderlandwetenschap/beurzen

Copernicus: De omwenteling

Een tentoonstelling in de Walburgiskerk in Zutphen

Bekijk project
Gelderlandtheater, dans en film

25 jaar Buitengewoon

Jubileumeditie van het straattheaterfestival in Doetinchem.

Bekijk project