Winactie: Tuingeschiedenis in Nederland III

Bij Nederlanders zit het cultiveren van grond in het DNA: van polderen tot tuinieren. Wij mogen 10 exemplaren van dit prachtige boek over historische tuin- en landschapsarchitectuur weggegeven!
Deze actie eindigt op 06/04/2020.
Winactie: Tuingeschiedenis in Nederland III

Na Cascade-Bundel I (2009) en II (2016) is nu Cascade-Bundel III verschenen, met als thema 'Verdwenen tuinen in Nederland'. Het drieluik is uitgebracht door Tuinhistorisch Genootschap Cascade. Ook het derde deel maakt een deel van de geschiedenis van de tuin- en landschapsarchitectuur in Nederland toegankelijk voor een breed publiek. Daarbij horen ook buitenlandse tuinen, die beïnvloed zijn geweest door de Nederlandse tuin- en/of landschapsarchitectuur.

In de bundel zijn lezingen gepubliceerd die over dit thema werden gehouden bij het jaarlijkse symposium van Cascade op 23 maart 2018, aangevuld met nieuwe bijdragen. Alle bijdragen zijn geschreven door specialisten op het vakgebied. De stukken zijn gebaseerd op nieuw onderzoek en ze zijn niet eerder gepubliceerd. Wat opvalt zijn de prachtige illustraties die met de teksten worden afgewisseld. De bundel is toegankelijk voor alle liefhebbers van tuinen en tuinhistorisch onderzoek, van zowel de specialist als de belangstellende liefhebber.

Winactie

We mogen 10 exemplaren t.w.v. € 20 van het boek verloten onder onze donateurs. Wilt u kans maken? Stuur dan vóór 6 april 2020 een mail naar acties@cultuurfonds.nl met in de onderwerpregel ‘Tuingeschiedenis' en in de mail uw naam en adres. 

Nog geen donateur? Meedoen met onze acties én cultuur, natuur en wetenschap steunen kan al voor € 5 per maand.