Als mecenas houdt u cultuur levend!

De unieke rol van een moderne mecenas

In ons kleine land hebben we een brede en rijke cultuur waar we trots op mogen zijn. Maar we moeten er ook zuinig op zijn. Samen kunnen we zorgen dat onze cultuur – in al haar verschijningsvormen – steeds opnieuw tot bloei kan komen. Als mecenas kunt u daarbij een unieke rol spelen.

Hebt u bijvoorbeeld weleens nagedacht over een eigen Cultuurfonds op Naam of een andere vorm van schenken of nalaten? Het zijn prachtige manieren om uw naam te koppelen aan onze culturele rijkdom. Om die schoonheid te delen en door te geven aan de generaties na ons.

Bent u benieuwd hoe u mecenas kunt worden? Of hebt u behoefte aan vrijblijvende inspiratie? We stellen ons graag aan u voor! Laat hieronder uw gegevens achter, dan sturen wij u geheel vrijblijvend onze kennismakingsbrochure De Kunst van het Geven. Ook ontvangt u ons inspirerende Magazine boordevol cultuur.


Lees ons Magazine en brochure 'Kunst van het geven'

Ja, ik ontvang graag vrijblijvend het inspirerende Magazine en de brochure met meer informatie over 'De kunst van het geven'.

Wij gebruiken uw gegevens om u te informeren over de geefvormen bij het Cultuurfonds. Voor meer informatie zie ons privacy statement.

De moderne mecenas

Ontdek op welke manieren een moderne mecenas cultuur levend houdt en laat u inspireren door bijzondere schenkers aan cultuur.