projecten
theater, dans en filmLandelijkMaastricht

Club Tweak

Bij Club Tweak schuif je als publiek even naar de rand van de dansvloer voor een performance van een professionele dansgroep. Even later mag je zelf weer dansen op de beats die lokale en internationale dj’s aan elkaar rijgen. Dit cross-over initiatief tussen clubnacht en dansvoorstelling vindt plaats tijdens de Nederlandse Dansdagen in Maastricht op zaterdag 5 oktober vanaf middernacht.

Club Tweak
Voor de tweede editie van het club-evenement heeft de Nederlandse Dansdagen de handen ineengeslagen met Discoparty HOT LINE uit Maastricht. House veteraan DJ Dimitri en Supernature Soundsystem - bekend van o.a. Lowlands - komen langs om de nieuwe grenzen van disco op te rekken. Tussendoor zie je performances: New Way Vogue van Sarada Sarita, Glittergods van Jesus de Vega, Emotional Porn van Keren Rosenberg en Discoteque transformation i.s.m. Fashionclash, samengebracht door Random Imperfections / Marc van Loon.

Meer Nederlandse Dansdagen
Liever geen nachtprogramma in de discotheek? De Nederlandse Dansdagen heeft veel meer op het programma. Van 1 tot en met 6 oktober 2019 zijn er voorstellingen van klassiek ballet en moderne dans tot urban dance en performance art. Het festival presenteert dans op 20 bijzondere locaties verspreid door Maastricht, met Theater aan het Vrijthof als bruisend festivalhart. 

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijktheater, dans en film

Stil of ik schiet

Een knallende voorstelling die volle hoofden leegt

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Rust zacht Billy

Wat als we de dood omarmen als onderdeel van het leven?

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Theater: Jihad van Liefde

Een voorstelling over liefde in tijden van terrorisme

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Dancing On The Edge

Bekijk project