projecten
theater, dans en filmLandelijkMaastricht

Club Tweak

Bij Club Tweak schuif je als publiek even naar de rand van de dansvloer voor een performance van een professionele dansgroep. Even later mag je zelf weer dansen op de beats die lokale en internationale dj’s aan elkaar rijgen. Dit cross-over initiatief tussen clubnacht en dansvoorstelling vindt plaats tijdens de Nederlandse Dansdagen in Maastricht op zaterdag 5 oktober vanaf middernacht.

Club Tweak
Voor de tweede editie van het club-evenement heeft de Nederlandse Dansdagen de handen ineengeslagen met Discoparty HOT LINE uit Maastricht. House veteraan DJ Dimitri en Supernature Soundsystem - bekend van o.a. Lowlands - komen langs om de nieuwe grenzen van disco op te rekken. Tussendoor zie je performances: New Way Vogue van Sarada Sarita, Glittergods van Jesus de Vega, Emotional Porn van Keren Rosenberg en Discoteque transformation i.s.m. Fashionclash, samengebracht door Random Imperfections / Marc van Loon.

Meer Nederlandse Dansdagen
Liever geen nachtprogramma in de discotheek? De Nederlandse Dansdagen heeft veel meer op het programma. Van 1 tot en met 6 oktober 2019 zijn er voorstellingen van klassiek ballet en moderne dans tot urban dance en performance art. Het festival presenteert dans op 20 bijzondere locaties verspreid door Maastricht, met Theater aan het Vrijthof als bruisend festivalhart. 

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijktheater, dans en film

SSST!

Beeldende peutervoorstelling met poppen en muziek

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Da Bounce Urban Film Festival

Urban film festival voor een breed publiek

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Ithaka Film Festival

Filmworkshopprogramma en festival voor nieuwkomers tussen 12 en 18 jaar

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Eva Line de Boer

Charlotte Köhler Prijs 2019

Bekijk project