projecten
muziekLandelijk

Pynarello - Milk it Punk

De podiumbeesten van rebellencollectief Pynarello zijn weer los. Met hun kenmerkende bravoure brengen ze een programma  genaamd 'Milk it Punk' dat bruist van energie en emotie. In een bezetting van maximaal 20 strijkers en de jonge talentvolle sopraan Laetitia Gerards bezoeken ze nachtclubs, locaties in de buitenlucht, winkelcentra, middelbare scholen én om onze vaste fans te bereiken ook enkele reguliere concertzalen. 

In een programma met oude noten van Beethoven en hedendaags werk van Nederlands talent Thomas Beier en Jeffrey Bruinsma laat Pynarello horen dat niet alleen huidhonger een nieuwe term is, maar dat muziekhonger daaraan toegevoegd kan worden. 

De tijdloze kwaliteit van muziek van Beethoven sluit volgens Pynarello naadloos aan op de muziek van Nederlandse topmusici Thomas Beijer en Jeffrey Bruinsma. Thomas schreef zijn liedcyclus ‘A lock without a key’ met het leven in Corona-tijd als inspiratie voor sopraan Laetitia Gerards. Jeffrey is een Pynarelli vanaf het eerste uur. Als violist, componist en arrangeur kent hij het collectief van binnenuit. In zijn Pynarello arrangementen weet hij elke keer op een uitdagende manier onze grenzen te verleggen. Zijn Milk it Punk suite rockt de pan uit!

Meer informatie

Inmiddels zitten de speeldata van 'Milk it Punk' er al weer op. Vanaf januari 2022 viert Pynarello het 252ste geboortejaar van Ludwig van Beethoven, en doet dat op geheel eigen wijze met 'Patchsymfonie Beethoven'. Kijk op de website van Stichting Pynarello voor meer informatie en tickets voor hun diverse optredens.


Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkmuziek

Stichting Ricciotti Ensemble jubileum

Het Ricciotti ensemble viert deze zomer zijn 51-jarig jubileum. Het onorthodoxe ensemble viert zijn gouden kroonjaar een jaar later met een feestelijke zomertournee.

Bekijk project
Landelijkmuziek

Songs for Freedom

In 2020 vierde Nederland ’75 jaar vrijheid’ om het einde van de Tweede Wereldoorlog te markeren. De Bevrijdingsfestivals zijn hier een belangrijke speler in, omdat we op 5 mei jaarlijks stilstaan bij de vrijheid die we in Nederland hebben. Daarom is er in 2019 in het teken van ‘75 jaar Vrijheid’ een provinciale songcontest opgezet en vanwege de coronamaatregelen hebben velen het project voortgezet in 2021.

Bekijk project
Landelijkmuziek

Muziekproductie 'Plant'

Muziekproductie PLANT

Bekijk project
Landelijkmuziek

Kindermuziekweek

Bekijk project