projecten
muziekLandelijkRotterdam

Orfeo & Majnun

De stadsparade van Operadagen Rotterdam op zaterdag 18 mei staat in het teken van de thema’s liefde, verlies en verlangen. De Griekse tragedie over Orpheus en Eurydice en het Arabische liefdesverhaal over Layla en Majnun zijn samengevoegd tot één verhaal. Sluit aan bij de feestelijke muziektheaterroute door het centrum van Rotterdam, geheel vertolkt voor en door stadsgenoten.

Orfeo & Majnun route
De stadsparade gaat langs tien verschillende locaties op en rond het Stationsplein, het Kruisplein en het Schouwburgplein. Via de website plan je je eigen route. Alle optredens langs de route zijn meerdere keren per dag te zien en gratis, in willekeurige volgorde, te bezoeken.

Meedoen? 
Schuif op het Schouwburgplein aan bij de workshops. Maak je eigen papieren, mythische dierencreatie en loop mee! Help Henna-artiesten Anima (Niembooda Henna Arts) en Jacqueline (Henna by Jacqueline) bij het maken van een vijf bij vijf meter groot hennakunstwerk: Guardian Angel en zing uit volle borst mee tijdens de grote finale op het Schouwburgplein (17.00-17.30 uur).

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkmuziek

Talenttraject Jong Metropole

talenttraject Jong Metropole 2019/2020

Bekijk project
Landelijkmuziek

Le Guess Who? 2019

Het toonaangevende festival voor ontdekking, samenwerking en muzikaal grenzen verleggen.

Bekijk project
Landelijkmuziek

Méér muziek in de klas

Structureel muziekonderwijs voor alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen

Bekijk project
Landelijkmuziek

Oorkaan. De Concertzaal als Klaslokaal

Oorkaan brengt circa 12.000 basisschoolleerlingen naar een concertzaal of theater.

Bekijk project