projecten
theater, dans en filmLandelijk

Rebel With A Cause

De theatervoorstelling van DRANG die onderzoekt hoe jongeren tot radicale keuzes komen.

In deze voorstelling zien we zes jongeren op zoek naar wie ze zijn en hoe ze zich verhouden tot de ander. Ze boos zijn op de samenleving en op wat hen is aangedaan, ze haten alles en iedereen die anders is en spugen op normen en waarden.

In Rebel with a cause onderzoekt DRANG hoe jongeren tot radicale keuzes komen. Radicaal in de breedste zin van het woord.

In de voorstelling wordt gebruik gemaakt van drama, dans en video. De voorstelling is bedoeld voor mbo-studenten van alle niveaus. Bij de voorstelling hoort een verdiepende workshop aansluitend aan de voorstelling en een interactieve lesbrief.

Project gesteund door:

Fonds ZOZ

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijktheater, dans en film

Da Bounce Festival

De relevantie en de potentie van urban cultuur wordt in Nederland nog onvoldoende erkend en herkend. Daar brengt Stichting Capture22 verandering in met het eerste overkoepelende urban cultuurfestival van Nederland, genaamd Da Bounce Festival.

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Dansproductie 'Father Figure'

Begin 2022 presenteert Lloydscompany de dansproductie Father Figure, het vervolg op de dansvoorstelling Father Father, waarmee danser Lloyd Marengo in 2012 tourde langs zalen en festivals in Nederland, Zweden, Frankrijk, Engeland en Duitsland.

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Diversity in bureaucracy

multidisciplinair project 'Diversity in bureaucracy'

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Livestream GRIMM | Waar hiphop en ballet elkaar ontmoeten

Bekijk project